Vacatures

Bloemist(e) fulltime / parttime

 

Scheepstra Bloemen is sinds 65 jaar gevestigd in Amsterdam aan de Scheldestraat 74-76. Bloemen zijn onze passie. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gezellige collega.

 

Functie
Als bloemist(e) maak jij creatieve boeketten / bloemstukken voor onze klanten. En adviseert klanten omtrent bloemenkeuze en andere producten.

 

Fulltime / Parttime
Wij zijn op zoek naar een fulltime en / of parttime bloemist(e) / ster.

 

Wat verwachten wij van jou?
Je bezit over een pro-actieve houding en vindt het leuk om actief klanten te helpen en te adviseren en hebt een representatieve en open uitstraling. Een afgeronde opleiding of cursus in de bloemenbranche én recente werkervaring (in de afgelopen 5 jaar) in een bloemenwinkel is een vereiste. Je hebt goede mondelinge communicatievaardigheden in zowel de Nederlandse en Engelse taal. Je beschikt over flexibele beschikbaarheid en bent bereid om ook in het weekend te werken. Het liefst ben je woonachtig in Amsterdam of omgeving.

 

Scheepstra Bloemen
Wij bieden je een leuke afwisselende baan met veel creativiteit en klantencontact en een vers en groots assortiment bloemen om mee te werken. Bij ons kom je terecht in een jong en enthousiast team met een gezellige informele sfeer. Wij bieden een marktconform salaris.

 

Interesse?
Bij het selecteren van de juiste collega zijn je opleiding en ervaring van groot belang. Een goede en duidelijke motivatie en CV zijn voor ons redenen om je uit te nodigen op gesprek. Zie jij jezelf al werken op onze locatie, heb jij interesse in een leuke afwisselende baan en voldoe jij aan het profiel? Schroom dan niet en neem contact op met Simone Scheepstra. E-mail je CV met bijbehorende motivatie naar directie@scheepstra.com . Heb je nog vragen of wil je Simone even persoonlijk spreken dan kan je bellen op telefoonnummer 020 6626248.