Merken


Bij Scheepstra Bloemen zijn de luxe handgemaakte geurkaarsen van ONNO te koop. ONNO kaarsen zijn verpakt in schitterend handgesneden glazen vazen en brengen een luxe, prachtige geur in uw huis. Voor meer informatie zie http://www.onnocollection.com . Binnen de DutZ Collection is iedere vaas, schaal, pot, windlicht of kaarsenglas het resultaat van het toegewijde vakmanschap van de glasblazers uit hun Oost-Europese glasfabrieken. Alle artikelen zijn mondgeblazen en handgevormd. Voor meer informatie zie http://www.dutz.nl .
DutZ: Durf uitgesproken te Zijn! 


MD levert keramiek, glas, kaarsen en diverse andere woonaccesoires aan het topsegment van onderscheidende bloemen-, interieur-, en woonwinkels, waaronder Scheepstra Bloemen. Voor meer informatie zie http://www.md.nu . 


Ecri Pottenbakkers is een Hollands ambachtelijk familiebedrijf, al generaties bezig om de kwaliteit en design van de producten te optimaliseren. Voor meer informatie zie http://www.ecri-pottenbakkers.nl .
Ecri Pottenbakkers: al vele jaren een familiebedrijf met hart voor het ambacht!Innovation meets tradition! Dit is het geval bij het internationaal bekende Domani, een bedrijf dat hoge kwaliteit handgemaakte potten en vazen produceert. Domani potten zijn te koop bij Scheepstra Bloemen. Voor meer informatie zie http://www.domani.be . Henry Dean is een familiebedrijf toegewijd aan het produceren van glaswerk uniek in kleur, vorm en textuur. Henry Dean biedt een brede collectie kwalitatieve vazen aan alleen de beste bloemisten, waaronder Scheepstra Bloemen. Voor meer informatie zie http://www.henrydean.be .